logo
supportsat.cz forum • Zobrazit téma - Diskuze k E2 SkyTec HD

Diskuze k E2 SkyTec HD

Moderátoři: By.Bob, ZdenekMi

Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » stř 22. kvě 2013 23:56:10

Zapojte se do diskuze k nové E2 pro SkyTec HD.

Enigma je k dispozici. Je nově i pro BlackBox a Royal.
Zatím se jedná a public beta verzi a tak je to potřeba brát. Musí se ještě doladit, na druhou stranu je stále možnost její vývoj ze strany zákazníků ovlivnit.

Je možno si ji tedy vyzkoušet, napsat své připomínky, podněty. Vše je vítané.

Nyní je možnost získat soft, kde budou vyřešené věci, na které jsou u továrního sw věčné stížnosti jako např. problematické EPG, posunutý zvuk u avi, apod. Chce se to ale zapojit, tak aby tvůrci měli zpětnou vazbu od zákazníků a mohli na ně reagovat. Takže to nepromarněme. Zkuste ji, zapojte se, řekněte co se vám líbí, nelíbí, co by jste chtěli, své zkušenosti. Ať je výsledkem verze, která nám jako zákazníkům bude maximálně vyhovovat.
K přijímači je standardně dodáván tovární sw a Enigma je určitou přidanou hodnotou. Ovšem do jejího vývoje a testů se musí investovat velké množství prostředků a času. Pokud bude malý zájem, tak to samozřejmě na její budoucí rozvoj může mít vliv. A to bych byl osobně nerad, protože vím, že je v ní vyřešené vše, co mě vadilo na továrním softu. A její potenciál do budoucna je veliký.

Zapojte se tedy.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » pát 24. kvě 2013 21:23:08

ide na novej enigme aj usb wifi?
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 24. kvě 2013 21:27:35

Napište jaký máte přesně typ. Až se Jirka přihlásí, tak uvidíme co řekne na jeho podporu.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » pát 24. kvě 2013 21:29:24

mam nerine a aj kleio
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod admin » pát 24. kvě 2013 21:31:11

Nejspíš jaký typ usb wifi bylo myšleno a ne jaký box. :happy
Akceptuji SZ jen ohledně chodu fóra,na jiné nereaguji.
Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 154
Registrován: sob 13. dub 2013 11:27:48
Has thanked: 23 times
Been thanked: 12 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » pát 24. kvě 2013 21:34:02

mam inac jeden poznatok kleio ktore mam v spalni je pustene cez scart na starej TV dnes som do boxu napchal enigmu a pri prepinani stanic sa objavuje neprijemne pukanie
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 24. kvě 2013 21:35:03

Jasně, myslel jsem jaký typ USB WiFi. :happy
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » pát 24. kvě 2013 21:39:27

Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » sob 25. kvě 2013 13:55:48

nejde mi spustit open webif
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » sob 25. kvě 2013 14:10:04

Urcite jde. Bezne pouzivam. Staci zadat ip boxu. Musi byt problem nekde u vas na siti. Proverte sit a jeji nastaveni.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » sob 25. kvě 2013 14:16:06

stahovat mi ide oscam mi ide len open webif nejde skusal som viac krat do prehliadaca zadat ip a nejde
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » sob 25. kvě 2013 14:28:27

Zkuste v prohlizeci vymazat cache nebo jiny prohlizec.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod kubik1977 » sob 25. kvě 2013 14:32:35

skusal to cez team viewer aj plazivez a tiez nevedel preco to nejde
Uživatelský avatar
kubik1977
Začátečník
Začátečník
 
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 18. dub 2013 19:28:36
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » sob 25. kvě 2013 14:35:20

Tak to nevim, normalne pouzivam jak z vnitri site, tak pres vzdaleny pristup a naprosto bez problemu...

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Zapojte se do diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » sob 25. kvě 2013 14:40:51

Mezi pluginy je mozne web pristup nastavit. Zkuste zadat jiny port, jestli to nepomuze.Port pak zadejte do adresy.

Zdenek

P.S. Nejsem doma, tak pisu jen z mobilu po pameti..
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Další

Zpět na Skytec - Diskusia, návody a postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron