logo
supportsat.cz forum • Zobrazit téma - Diskuze k E2 SkyTec HD

Diskuze k E2 SkyTec HD

Moderátoři: By.Bob, ZdenekMi

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 11. říj 2013 12:31:25

Uz funguje ale zacalo to az ked som dal vymazat uzivatelske data a znovu stiahol oscam
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 11. říj 2013 12:49:15

Jj, asi tam zbyl nějaký bordel z minulých instalací pluginů. Mě pak napadlo udělat to promazání uživatelských dat, aby se to vyčistilo.

Tak hlavně že to zabralo :happy

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 11. říj 2013 14:43:12

Ak dam 8888 ani 9999 sa mi nedari prihlasit do oscamu ako sa da zmenit port aby som sa do neho vedel dostat cez internetovy prehliadac?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 11. říj 2013 14:56:00

Možná ti ten port blokuje router.

Port můžeš změnit s souboru oscam.conf v adresáři /var/tuxbox/config.

Po změně, ale budeš muset Oscam restartnout, aby se změna konfigurace projevila.

Zdenek

EDIT: a když už to budeš upravovat, tak si změn řádek: httpallowed = 0.0.0.0-255.255.255.255
Když do té konfigurace koukám, tak mě to tam přijde nějaké zmatené. Možná tě to kvůli tomu nepustí s tvé IP adresy počítače.
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 11. říj 2013 15:15:56

Z pocitacu mi to nejde pripojit, ale cez telefon to funguje, tak ako si pisal, co tam mam zmenit aby to islo cez pocitac?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 11. říj 2013 15:21:16

Tak to ti něco blokuje na počítači. Nemáš tam nějaký firewall?

Zkus v tom souboru oscam.conf v adresáři /var/tuxbox/config změnit port na 8080. A pak Oscam restartni. To můžeš udělat případně přes ten telefon přes záložku SHUTDOWN a klávesu Restart.

Port 8080 by snad mohl projít.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 11. říj 2013 15:32:11

Dal som za 9999/ubuntu a uz sa to prihlasilo. Nevies ako sa daju pozerat tie ruske tv?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 11. říj 2013 15:51:43

Vím jedině jak přes net.

Tady jsem uložil poslední dostupnou verzi viewtopic.php?f=222&t=910

Nainstaluješ jako plugin a pak spustíš přes Internet TV+

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 11. říj 2013 16:50:58

mozes mi napisat postup ako sa to instaluje? Ked dam aktualizaciu cez usb, tak mi pise, nieje ziadny subor
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 11. říj 2013 16:55:33

Klasika. Musíš to na USB rozbalit tak, aby jsi měl adresář plugin a v něm soubory. Stejně jako se instaloval třeba Mcas.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » čtv 24. říj 2013 14:37:49

Nevieš mi poradiť ktorý oscam z tejto stránky by mi fungoval na skytec nerine? http://download.oscam.cc/ Ten z dev.techneteuweb nieje vhodný, potrebujem nejaký z tejto stránky, ale neviem ktorý je na nerine?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » čtv 24. říj 2013 14:49:45

Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pon 04. lis 2013 20:54:21

Ktorý oscam bude fungovat pod origo fw, a ako ho mam dat do boxu, ked to nieje ako subor plugin?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod romanpa » pát 15. lis 2013 20:10:16

Už mám druhý adaptér WiFi Dongle 2,4GHz pre AB CryptoBox 400HD, 450HD, 500HD, 550HD ktorý by mal fungovať pod enigma2, ale stále sa mi nechce spojiť cez wifi. Napísal som heslo k wifi, ale neviem ako vymazať písmená ktoré sú navyše, lebo žiadným gombíkom na ovládači to nechcelo ísť.Nevieš mi poradiť ako to pripojiť na wifi?
romanpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 67
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:57:35
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Diskuze k E2 SkyTec HD

Příspěvekod ZdenekMi » pát 15. lis 2013 21:16:24

Ahoj,

bohužel jsem wifi z E2 nepřipojoval, tak sám nevím. Mám všechno připojené přes LAN.

Našel jsem tyhle 2 návody, tak to zkus podle nich:

http://technet.euweb.cz/2013/03/Image-V ... pteru.html
http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/ra ... v-enigme-2

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
SkyTec HD 110IR, BlackBox, Jobi, Nerine, Kleio
XTrend ET4000
Uživatelský avatar
ZdenekMi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 286
Registrován: sob 20. dub 2013 23:24:21
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

PředchozíDalší

Zpět na Skytec - Diskusia, návody a postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron